Michel Vos

Futurist
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Toekomst in de Zorg

Toekomst in de Zorg

De toekomst in de Zorg

Katalysator voor Actie, Inspiratie voor Groei

Vanaf jonge leeftijd is Michel geïnspireerd door sciencefiction, gefascineerd door de complexiteiten van technologie en de manier waarop deze onze samenleving vormgeeft. Met een gedegen achtergrond in IT en technologie, versterkt door honderden uren aan expertinterviews in zijn podcast Eindbazen binnen het technologie domein, biedt Michel een diepgaand en verhelderend perspectief op de wereld van morgen.

Humanity Fuck Yeah

Verandering is de enige constante. In tijden van onzekerheid en verandering vertrouwt Michel op de adaptiviteit en het vernuft van de mensheid om elk probleem aan te pakken. Door de juiste framing en doelen te kiezen, in combinatie met technologische innovaties, kunnen we een toekomst vormgeven die wordt gekenmerkt door liefde, verantwoordelijkheid, rechtvaardigheid en een onwankelbaar geloof in de veerkracht van de mens.

In een wereld die vaak dystopisch lijkt in het licht van exponentiële technologische vooruitgang, biedt Michel een optimistische lens die de wonderen en mogelijkheden benadrukt die voor ons liggen. “Het leven imiteert kunst,” is zijn stelling, “dus we doen er goed aan zorgvuldig te zijn in de verhalen die we omarmen.”

Via scherpzinnige analyses en futuristische scenario’s, gebaseerd op zowel klassieke als moderne sciencefiction, leidt hij zijn publiek door een reis die niet alleen technologische veranderingen onderzoekt, maar ook hoe we als samenleving en individuen kunnen evolueren om deze veranderingen te omarmen. Hij richt zich in zijn lezingen specifiek op hoe individuele keuzes het grotere geheel daadwerkelijk kunnen beïnvloeden.

Oplossingen voor Uitdagingen in de Zorg

Michel heeft uitgebreide ervaring in het implementeren van complexe IT-oplossingen binnen zorginstellingen en overheidsorganisaties. Zijn specialisaties zijn Jeugdzorg en Medische Diagnostiek. Hij is daardoor goed bekend met het spanningsveld tussen technologie, mensen, primaire werkprocessen en ethiek in dergelijke settings.

Binnen zorginstellingen bestaan vaak grote en complexe uitdagingen waarbij ‘echte’ mensen zijn betrokken. Door zijn jarenlange ervaring in het ondersteunen van primaire processen binnen diverse zorginstellingen als GGD’s, consultatiebureaus, ziekenhuizen, ZBC’s en laboratoria met technologie en software, kent Michel de uitdagingen van technologische innovatie binnen de zorg als geen ander.

Hij stelt een hoge mate van betrokkenheid van de opdrachtgever op prijs en stemt zijn lezingen graag af op maat. Organisaties die Michel inhuren voor een lezing kunnen rekenen op een fascinerende presentatie waarin relevante “Wat als”-scenario’s zowel deskundig als toegankelijk worden behandeld.

Met zijn unieke combinatie van inzicht en implementatievaardigheden is Michel een waardevolle bron voor organisaties die proactief willen inspelen op de toekomst. Als enthousiasmerend futurist inspireert hij zijn publiek met mogelijke toekomstscenario’s en laat hij zien hoe het omarmen van verandering kan bijdragen aan een sterkere organisatie.

Is uw organisatie voorbereid op de snel naderende toekomst? Michel geeft in zijn lezingen heldere en begrijpelijke uitleg, ondersteund door solide modellen en sprekende voorbeelden, over hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op de toekomst.

Futurist Michel Vos Inhuren voor een Congres

De lezing ‘Toekomstscenario’s in de Zorg’ is geschikt voor opdrachtgevers die hun toekomstbestendigheid willen vergroten. Het frisse perspectief van deze bekende futurist helpt om de mentale lenigheid van al uw professionals te vergroten. Dit vergemakkelijkt het omarmen van en effectief inspelen op veranderingen.

In een wereld waar de toekomst onzekerder lijkt dan ooit en veranderingen zich in hoog tempo voltrekken, is er een groeiende noodzaak voor een leidende stem die kan fungeren als gids in deze roerige tijden. 

Hier komt Michel, een opkomende futurist en spreker, in beeld.Volgens hem ligt de sleutel niet in het verzet tegen deze veranderingen, maar juist in het omarmen ervan. Dit stelt organisaties in staat om sterker te worden en met vertrouwen naar de toekomst te navigeren.

Wilt u direct meer informatie over de maatwerk lezing ‘De Toekomst in de Zorg? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden of om futurist Michel Vos te boeken als spreker.

Lezingen

Toekomst in de Financiële Sector
Toekomst in de Zorg
Lezingen overzicht
Michel heeft mij in 42 minuten weten te vermaken en inspireren met zijn blik op onze (AI) toekomst. Met enthousiasme, een knipoog naar hoe wij dromen over technologie, humor, maar ook een serieuzere kant. Ook mijn IT collega's vonden Michel erg leuk, dus dank daarvoor!
- Amanda De Jong
Energiek, Enthousiast, Motiverend, Resultaat- En Doelgericht…
-

Michel Vos boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op

Volg Michel Vos

© 2024 - Michel Vos en sprekersbureau Quality Bookings