Michel Vos

Futurist
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Meet DJINN-GPT

Meet DJINN-GPT

I made a thing. Meet DJINN-GPT. Een GPT gemaakt om jou te helpen bij het zo voortvarend mogelijk bereiken van je doelen! Careful what you wish for 😉

De laatste versie van Chat-GPT ondersteunt het maken van je eigen custom GPTs die je kunt voeden met je eigen data, kennis en instructies!

Op die manier heb ik DJINN-GPT voorzien van mijn boek Get Your Shit Together en wat Michel-TM-Prompt-Magic om van DJINN je ultieme Goalsetting coach te maken.

Ik heb deze GPT specifiek gemaakt om mensen te helpen bij het krijgen van overzicht, zichzelf beter organiseren en het bepalen van hun doelen.

Het helpt je bij het gebruiken van de belangrijkste technieken uit mijn boek: Minddump, Masterlist, Roadmap, Slice and Dice, Actielijst en Roosteren.

DJINN beschikt uiteraard ook over de andere 36 technieken uit het boek!

Je kunt DJINN-GPT hier uitproberen.

Stay Awesome

Michel

P.s.  Bonus voor de liefhebbers. Magic Retro Console is een Game-GPT die ik heb gemaakt om je een nostalgische game avond te bezorgen! Het maakt een game op basis van je retro platform en gametype van voorkeur. Dus bijvoorbeeld een adventure op de C64. Of een RPG op de Amiga. Inclusief gamemechanics en graphics! Have fun! 🙂

Laatste blogberichten

The Future is now, old man
Meet DJINN-GPT
Blog overzicht
Michel heeft mij in 42 minuten weten te vermaken en inspireren met zijn blik op onze (AI) toekomst. Met enthousiasme, een knipoog naar hoe wij dromen over technologie, humor, maar ook een serieuzere kant. Ook mijn IT collega's vonden Michel erg leuk, dus dank daarvoor!
- Amanda De Jong
Energiek, Enthousiast, Motiverend, Resultaat- En Doelgericht…
-

Michel Vos boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op

Volg Michel Vos

© 2024 - Michel Vos en sprekersbureau Quality Bookings